MAATWERK

INFORMATIE SCHILDERIJ OP MAAT

Algemene voorwaarden schilderij op maat

Ieder schilderij van Esther Gemser wordt met de hand gemaakt, wat inhoudt dat er nooit een kopie kan worden vervaardigd van een reeds verkocht werk.

Bij de opdracht dient 50% van het totaalbedrag als voorschot betaald te worden. De totaalprijs van het te bestellen werk wordt vooraf bepaald. Er kunnen geen aanpassingen aan het schilderij worden gedaan nadat de aanbetaling is overgemaakt.

Mocht het resultaat niet naar wens zijn, dan is het mogelijk de order te laten vervallen. Restitutie van het voorschot vindt dan echter niet plaats en het kunstwerk blijft in bezit van Esther Gemser. Voor de overdracht van het schilderij vindt er goedkeuring plaats door de koper

Goedkeuring vindt plaats via foto’s (bij verzending) of bij Esther Gemser haar atelier indien het schilderij wordt opgehaald. Bij zowel het verzenden als het ophalen van het schilderij, is het niet mogelijk om het schilderij te retourneren aangezien het om een op maat gemaakt product gaat.

Prijs schilderij op maat

Hieronder staan enkele afmetingen met de bijbehorende prijzen voor een schilderij op maat. Zit jouw maat er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden. Vrijwel alles is qua afmetingen mogelijk en gaat in afmetingen van 10 cm. Maatwerk kleiner dan 60×60/50×70 cm is helaas niet mogelijk.

Prijzen zijn excl lijst

Betaling

De betaling voor het schilderij op maat bestaat uit een aanbetaling (50%) en een betaling zodra het schilderij af is (50%). Alvorens de aanbetaling wordt er een digitale factuur gestuurd met daarin het totaalbedrag van het schilderij op maat.

Thema's schilderij op maat

Abstracte eigen werken

Verzenden schilderij

Kleine schilderijen kunnen worden verzonden. Het maximumformaat is 60×60 cm met de post

Schilderijen die groter zijn dan deze maat dienen te worden opgehaald in het atelier aan huis in Rijswijk net naast Den Haag