Contact

Voor vragen of andere leuke ideeën kun je me een email sturen via het contactformulier hiernaast. Ik zal je e-mail a.s.a.p. beantwoorden. Of stuur een bericht naar:

 esthergemser@outlook.com

Huidige & nieuwe collecties bezichtigen

Wegens veiligheid en het naleven van de RIVM Corona maatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk om het atelier te bezichtigen. 

1485197701512_KLEIN2Logomakr_0d3NmD.png Openingstijden: op afspraak

 

Adres Atelier/Galerie in Rijswijk

1485197134478_KLEIN2Logomakr_53woCE.png Oud Rijswijk ZH (op 8 min rijden vanaf Den Haag centrum)

 

Stuur een bericht:

STAY CONNECTED

Een update & een eerlijk berichtje van mij. Als je geen zin hebt in een zwangerschapsverhaal lees het dan vooral niet. Het is namelijk niet echt een roze/blauwe wolk verhaal.
.
Ik heb geen gemiddelde zwangerschap (in hoeverre je daar over kunt spreken) maar een vorm van droge Hyperemesis Gravidarum (HG zie ook @stichting_zehg). Dat is een constante heftige misselijkheid 🤢 die bij mij gepaard gaat met migraine achtige hoofdpijn. Droge HG betekend dat ik niet moet overgeven. De misselijkheid heb ik de gehele dag door 24/7. Alle niet medische dingen helpen niet. Uiteraard alles geprobeerd van gemberpillen tot een cracker bij het opstaan. Maar eten lukt niet of nauwelijks, wat zorgt voor een vicieuze circkel.
.
Inmiddels zit ik in week 13+ van mijn zwangerschap. In overleg met mijn vk en de huisarts hebben we gekozen voor medicatie. Ik kwam vocht tekort en het was kiezen tussen medicatie proberen of worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig kan ik nu met de medicatie weer wat drinken, dus ziekenhuisopname is vooralsnog nu niet nodig. 
.
Veel rust, heel veel rust, in een donkere kamer is het enige dat helpt. Ik kan weinig prikkels (geluid, geuren, fel licht) verdragen. Dat heeft impact op alles. Zo kan ik niet voor Olivier zorgen en mijn werk ligt stil. Daarnaast heb ik ook geen sociaal leven, want van een stukje lopen word ik al misselijk en ik mis de energie.
.
Ik probeer positief te blijven. Met de baby gaat het goed. En wie weet met een wonder knap ik gedurende het tweede trimester op. Met de medicatie kan ik nu in ieder geval weer drinken. Het zijn kleine stapjes. Ik droom erover om over een paar weken weer wat uurtjes aan de slag te gaan in mijn atelier🙏🏻. En wie weet kan ik dan ook nog genieten van wat komen gaat.
.
Deze foto is genomen voordat de HG misselijkheid begon door @branding_bylizgroen
Een update & een eerlijk berichtje van mij. Als je geen zin hebt in een zwangerschapsverhaal lees het dan vooral niet. Het is namelijk niet echt een roze/blauwe wolk verhaal. . Ik heb geen gemiddelde zwangerschap (in hoeverre je daar over kunt spreken) maar een vorm van droge Hyperemesis Gravidarum (HG zie ook @stichting_zehg). Dat is een constante heftige misselijkheid 🤢 die bij mij gepaard gaat met migraine achtige hoofdpijn. Droge HG betekend dat ik niet moet overgeven. De misselijkheid heb ik de gehele dag door 24/7. Alle niet medische dingen helpen niet. Uiteraard alles geprobeerd van gemberpillen tot een cracker bij het opstaan. Maar eten lukt niet of nauwelijks, wat zorgt voor een vicieuze circkel. . Inmiddels zit ik in week 13+ van mijn zwangerschap. In overleg met mijn vk en de huisarts hebben we gekozen voor medicatie. Ik kwam vocht tekort en het was kiezen tussen medicatie proberen of worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig kan ik nu met de medicatie weer wat drinken, dus ziekenhuisopname is vooralsnog nu niet nodig. . Veel rust, heel veel rust, in een donkere kamer is het enige dat helpt. Ik kan weinig prikkels (geluid, geuren, fel licht) verdragen. Dat heeft impact op alles. Zo kan ik niet voor Olivier zorgen en mijn werk ligt stil. Daarnaast heb ik ook geen sociaal leven, want van een stukje lopen word ik al misselijk en ik mis de energie. . Ik probeer positief te blijven. Met de baby gaat het goed. En wie weet met een wonder knap ik gedurende het tweede trimester op. Met de medicatie kan ik nu in ieder geval weer drinken. Het zijn kleine stapjes. Ik droom erover om over een paar weken weer wat uurtjes aan de slag te gaan in mijn atelier🙏🏻. En wie weet kan ik dan ook nog genieten van wat komen gaat. . Deze foto is genomen voordat de HG misselijkheid begon door @branding_bylizgroen