SCHILDERIJ OP MAAT

Update: de lijst voor maatwerk is op dit moment vol. Het is niet mogelijk om alvast een plek voor maatwerk te reserveren. Maatwerk is vanaf heden alleen mogelijk zijn vanaf het formaat 100×120 cm of groter. Wanneer de lijst open gaat zal ik bekend maken per nieuwsbrief. Schrijf je hier in als je up to date wilt blijven.

Misschien heb je al wel eens nagedacht over een schilderij van mij voor bij jou thuis. Een schilderij dat perfect zou passen bij jou/jullie als persoon en waarmee je je thuis nog meer een eigen warme sfeer kunt geven.

Het creëren van een maatwerk schilderij voor een collector is een eer en ik kijk er naar uit om een prachtig kunstwerk te maken speciaal voor JOU!

Maatwerk

Exclusief

Een schilderij op maat is een uniek kunstwerk. Deze kunstwerken zullen in de toekomst niet worden gebruikt als reproducties, art prints in mijn webshop of voor andere bedrijven. Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt! Het schilderij is bedoeld als een abstract kunstwerk dat helemaal bij jou past. Ik maak graag een waardevol werk voor jou dat je kunst koesteren en voor meerdere generaties mee gaat.

Beste Materialen

Elk schilderij wordt gemaakt op galerie kwaliteit katoenen doeken van een fijn geweven kwaliteit. Deze doeken hebben een lichtgewicht aluminium frame aan de achterzijden, wat als voordeel heeft dat het frame kaarsrecht blijft (wat bij hout mogelijk bij grote formaten over de jaren kan gaan werken). De doeken worden met de hand vervaardigd door een lijstenmaker. De verf op het doek is eerste kwaliteit acrylverf en heeft een hoge concentratie aan pigmenten.

Invulling Maatwerk

De abstracte schilderijen die ik maak kenmerken zich op het eerste zicht door een bepaalde vorm ( vlakken of losse toets) en kleurenstellingen. Voor maatwerk is het belangrijk om te kijken welk(e) schilderij(en) jou aanspreken. Het is handig om je te beperken tot 1 max 3 schilderijen om aan te geven wat bij jou past qua formaat en kleur.

Persoonlijk Advies

Nadat je zelf hebt gekeken welke schilderijen je aanspreken kunnen we in overleg via e-mail, een zoom call of kom langs in het atelier in Rijswijk. Je kunt persoonlijk advies aan mij vragen over het formaat en de invulling van het schilderij.

Formaat & Prijs

De vermelde prijzen zijn exclusief de niet- restitueerbare aanbetaling van €500 en worden in rekening gebracht vóór levering van het voltooide werk.

Niet in de prijs inbegrepen: framing. Maatwerk is alleen mogelijk vanaf het formaat 100×120 cm en groter.

Bekijk de prijslijst

Floating Frame

Frames kunnen het kunstwerk elegant omarmen. Door het het toevoegen van een floating frame kan het kunstwerk een nog grotere en luxere impact in de ruimte maken. Er zijn twee mogelijkheden voor het toevoegen van een frame: blank onbewerkt hout en mat zwart. Wil jij jouw maatwerk schilderij in het atelier laten framen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Prijs framen is niet inbegrepen

Vragen schilderij
op maat

Heb je nog vragen over maatwerk? Ik beantwoord ze graag. Stuur een email naar esthergemser@outlook.com.

Let er wel op dat er voor de lijst van maatwerk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Zolang je geen plek hebt gereserveerd op de maatwerk-lijst ben je nog niet verzekerd van een plek op de lijst.

Ik kijk er naar uit om voor JOU aan de slag te gaan en iets prachtigs en unieks te creëren.

en_GBEnglish

100×120 cm = €2500,-

100×140 cm = €2700,-

100×160 cm = €2900,-

100×180 cm = €3400,-

100×200 cm = €3800,-

Andere grote maten (vanaf 100×120 cm) zijn mogelijk op aanvraag

Alle prijzen zijn incl btw.