Esther Gemser Art in haar atelier

SCHILDERIJ OP MAAT

Update de lijst voor maatwerk is op dit moment vol

Het is per heden weer mogelijk om je in te schrijven voor een schilderij op maat. Samen gaan we aan de slag om tot een one-of-a-kind Esther Gemser schilderij te komen. Aan de hand van mijn eerdere werk en input vanuit jouw zijde, kijken we naar welke compositie en kleurenpalet het beste bij jou past.

Het creëren van een maatwerk schilderij voor een collector is een eer en ik kijk er naar uit om een prachtig kunstwerk te maken speciaal voor JOU

Maatwerk

Exclusief

Een schilderij op maat is een uniek kunstwerk. Deze kunstwerken zullen in de toekomst niet worden gebruikt als reproducties, art prints in mijn webshop of voor andere bedrijven. Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt! Het schilderij is bedoeld als een abstract kunstwerk dat helemaal bij jou past. Ik maak graag een waardevol werk voor jou dat je kunst koesteren en voor meerdere generaties mee gaat.

Beste Materialen

Elk schilderij wordt gemaakt op galerie kwaliteit linnen doeken van een fijn geweven kwaliteit. Deze doeken hebben een lichtgewicht aluminium frame aan de achterzijden, wat als voordeel heeft dat het frame kaarsrecht blijft (wat bij hout mogelijk bij grote formaten over de jaren kan gaan werken). De doeken worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd door een lijstenmaker. De verf op het doek is eerste kwaliteit acrylverf en heeft een hoge concentratie aan pigmenten.

Invulling Maatwerk

De abstracte schilderijen die ik maak kenmerken zich op het eerste zicht door een bepaalde vorm (colorblocking vlakken of losse toets) en kleurenstellingen. Voor maatwerk is het belangrijk om te kijken welk(e) schilderij(en) jou aanspreken. Het is handig om je te beperken tot maximaal 2 schilderijen om aan te geven wat bij jou past qua formaat, compositie en kleur.

Persoonlijk Advies

Nadat je zelf hebt gekeken welke schilderijen je aanspreken kunnen we in overleg via e-mail, een zoom call of kom langs in het atelier in Rijswijk. Je kunt persoonlijk advies aan mij vragen over het formaat en de invulling van het schilderij.

Zodra het schilderij is voltooid maken we een afspraak voor het ophalen van het schilderij in Rijswijk ZH. Ben je niet in de gelegenheid het kunstwerk zelf te komen ophalen? Dan is het gespecialiseerde kunst transport een optie. Dit bedrijf rijdt rechtstreeks van mijn atelier naar het aangegeven adres en levert het kunstwerk tot aan de deur.

Formaat & Prijs

De vermelde prijzen zijn exclusief de niet- restitueerbare aanbetaling van €500 en worden in rekening gebracht vóór levering van het voltooide werk.

Niet inbegrepen is eventuele levering van het kunstwerk aan huis. Maatwerk is alleen mogelijk vanaf het formaat 100×120 cm en groter.

Voorbeelden verschillende formaten en prijzen.

Formaat 100 x 120  = €2600,-

Formaat 100 x 140 = €2800,-

Formaat 100 x 160 = €3200,-

Formaat 70 x 90 tweeluik = €3200,-

Formaat 80 x 100 tweeluik = €3600,-

Floating Frame

Frames kunnen het kunstwerk elegant omarmen. Door het het toevoegen van een floating frame kan het kunstwerk een nog grotere en luxere impact in de ruimte maken. Er zijn twee mogelijkheden voor het toevoegen van een frame: blank onbewerkt hout en mat zwart. Wil jij jouw maatwerk schilderij in het atelier laten framen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Prijs framen is inbegrepen

Vragen schilderij
op maat

Heb je nog vragen over maatwerk? Ik beantwoord ze graag. Stuur een email naar esthergemser@outlook.com.

Let er wel op dat er voor de lijst van maatwerk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Zolang je geen plek hebt gereserveerd op de maatwerk-lijst ben je nog niet verzekerd van een plek op de lijst.

Ik kijk er naar uit om voor JOU aan de slag te gaan en iets prachtigs en unieks te creëren.

Esther Gemser Art
en_GBEnglish

Voorbeelden formaten schilderijen met bijbehorende prijzen. Dit is excl het aanbetalingsbedrag van €500,-

Formaten:

100×120 cm = €2500,-

100×140 cm = €2700,-

70×90 cm tweeluik = €3000,-

100×160 cm = €3000,-

80×100 tweeluik cm €3400,-

100×180 cm = €3500,-

100×200 cm = €3800,-

Andere grote maten (vanaf 100×120 cm) zijn mogelijk op aanvraag

Alle prijzen zijn incl btw.