FAQ

Als je vraag hier niet bij staat, stuur dan een bericht naar Esther Gemser. Zij helpt je graag verder.

Kan ik een schilderij op maat laten maken?

Kies een schilderij uit van de website of laat een schilderij op maat maken. Denk hierbij aan bepaalde kleurstellingen en de grootte van het doek. Heb je ideeën over een schilderij op maat? Neem dan contact op met kunstenares Esther Gemser. Zij helpt je graag om iets uit te zoeken dat bij je past.

Schilderij op maat in het thema Abstract

Bij een abstract schilderij is het mogelijk om de grootte van het doek en de look en feel samen met kunstenares Esther Gemser te bepalen.

Algemene voorwaarden voor een schilderij op maat

In het geval van schilderen in opdracht, zal Esther Gemser haar eigen visie blijven volgen, hetgeen inhoudt dat er nimmer een exacte kopie zal worden vervaardigd van een eerder verkocht werk. 

Bij de opdracht dient 50% van het totaalbedrag als voorschot betaald te worden. De totaalprijs van het te bestellen werk wordt vooraf bepaald. Er kunnen geen aanpassingen aan het schilderij worden gedaan nadat de aanbetaling is overgemaakt.

Mocht het resultaat niet naar wens zijn, dan is het mogelijk de order te laten vervallen. Restitutie van het voorschot vindt dan echter niet plaats en het kunstwerk blijft in bezit van Esther Gemser. Voor de overdracht van het schilderij vindt er goedkeuring plaats door de koper.

Goedkeuring vindt plaats via foto’s (bij verzending) of bij Esther Gemser haar atelier indien het schilderij wordt opgehaald.

Facebook acties

Deelnemen aan de Faceboek Acties van Esther Gemser is voor iedereen boven de 18 jaar. Indien je een minderjarige bent, dient je ouder toestemming te verlenen voor deelname. Met het deelnemen aan de winactie ga je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de winactie.
Facebook heeft niets te maken met de winacties en wordt dan ook van alles gevrijwaard.
Er worden geen prijzen weggegeven boven het bedrag van 449,00 euro.
De wettelijke regels waar Esther Gemser zich aan zal houden kun je hier vinden: gedragscode kansspelen

Gevens worden niet voor een ander doeleinden gebruikt dan de winactie.

Verkooppunten schilderijen van Esther Gemser

Alle te koopstaande schilderijen worden aangeboden op deze website en in het atelier van Esther van Gemser. Tevens is het mogelijk dat een aantal schilderijen worden verkocht in galeries in Nederland. Mocht u de verkoper niet vertrouwen, dan kunt u het beste contact opnemen via deze website.

Copyright beeldmateriaal en schilderijen

Wie heeft de eigendomrechten van het schilderij?

Ik behoud als kunstenaar alle rechten op alle illustraties/kunstwerken die ik maak (auteursrecht). dit omvat de rechten op afbeeldingen van verkochte en in opdracht gemaakte originele schilderijen en eventueel prints. Ik behoud het recht om reproducties te maken van alle kunstwerken die ik maak, tenzij de verzamelaar de volledige of gedeeltelijke rechten op het kunstwerk heeft gekocht (dit is een aanvullend bedrag op het originele werk)

De verzamelaar of koper mag het kunstwerk niet op geen wijze reproduceren zonder schriftelijke toestemming. De verzamelaar mag het kunstwerk niet gebruiken voor commerciële doeleinden in welke vorm dan ook.

Als het kunstwerk wordt gebruikt in tijdschriften, blogs of social media kanalen dan is enkel een verwijzing nodig naar mij bij de foto of in de tekst ( en gefeliciteerd met je publicatie, want dat betekend dat je een droomhuis hebt)

Wanneer je een origineel schilderij hebt gekocht, heb je als verzamelaar het recht om het schilderij in je huis of bedrijf te tonen (daarvoor heb je het schilderij waarschijnlijk ook gekocht :). Het schilderij mag niet voor andere doeleinden worden doorverkocht aan derden zonder mijn schriftelijke toestemming.